Οτσαλάν: Ενισχύονται οι φήμες ότι είναι νεκρός

Οτσαλάν: Ενισχύονται οι φήμες ότι είναι νεκρός

Τις φήμες ότι ο ηγέτης του Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν, πέθανε σε τουρκική φυλακή, όπου κρατείται εδώ και χρόνια ενίσχυσε σημερινή ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείο που τον εκπροσωπεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «η τελευταία φορά που υπήρξε δια ζώσης επαφή με τον Οτσαλάν ήταν τον Αύγουστο του 2019, ενώ τελευταία επικοινωνία, μέσω τηλεφώνου, ήταν στις 27 Απριλίου 2021.

«Στις 14 Μαρτίου εμφανίστηκαν ισχυρισμοί για τη ζωή του κ. Οτσαλάν, σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας στην εν λόγω φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ως εκ τούτου διερευνούμε πολύ σοβαρά τυχόν ισχυρισμούς ή νέα που διαδίδονται σχετικά με την κατάστασή τους, και κάνουμε ό, τι μπορούμε για αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζουμε την πηγή των ισχυρισμών που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι πολύ ανησυχητικοί και αυτή η αγωνία πρέπει να εξαλειφθεί. Ο τρόπος για να την εξαλείψετε είναι να εργαστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να βρείτε μια ευκαιρία για επικοινωνία,  καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΣΜΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ, ΦΗΜΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΟΤΣΑΛΑΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!