Όταν η δουλειά γίνεται διασκέδαση: Αυτά είναι τα πιο σουρεαλιστικά γραφεία στον κόσμο (φωτο)

Βασικό στοιχείο για τους εργαζομένους είναι να νιώθουν άνετα και να περνάνε ευχάριστα τη μέρα στο γραφείο τους. Ορισμένοι αμερικάνικοι κολοσσοί έχουν πιάσει το νόημα, μετατρέποντας τα γραφεία τους στους πιο διασκεδαστικούς χώρους που θα μπορούσε να δουλέψει κανείς.

Μοναδικοί χώροι εργασίας που κρατάνε τους εργαζομένους απασχολημένους και τους βοηθούν να εμπνέονται και να γίνονται πιο δημιουργικοί. Για εταιρείες όπως η Google , οι οποίες απαιτούν έξυπνους και δημιουργικούς εργαζόμενους τα γραφεία προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μερικά από αυτά τα γραφεία διαθέτουν αθλητικό εξοπλισμό που βοηθά τους εργαζόμενους να εκτονώσουν την ένταση. Αλλοι διαθέτουν σαλόνια όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν και να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, ενώ σε κάποια άλλα, τα γραφεία έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να σκέφτονται πιο δημιουργικά ή παιχνιδιάρικα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

  • Google
  • Airbnb
  • Selgas Cano Architecture Office

  • Inventionland Design Factory

Πηγή: iefimerida

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!