oscars-2022-γιατί-το-αστείο-το-chris-rock-για-την-ταινία-g-1004515
ΚΟΣΜΟΣ | 29.03.2022 | 08:28

Oscars 2022: Γιατί το αστείο το Chris Rock για την ταινία «GI Jane» εξόργισε τον Will Smith

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε στα social media το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Oscars. Χαρακτηριστικό είναι ότι από χθες το #Oscars βρίσκεται πρώτο στα trends.

Τι σήμαινε όμως πραγματικά το αστείο του Chris Rock που εξόργισε τον Will Smith; Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσίαση του βραβείου για το καλύτερο πρωτότυπο ντοκιμαντέρ, ο Ροκ έκανε ένα σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Ο Ροκ είπε: «Τζάντα, ανυπομονώ για το GI Jane 2».

Το «GI Jane» είναι μια αμερικανική ταινία του 1997 στην οποία πρωταγωνιστεί η Ντέμι Μουρ.

Στην ταινία η ηθοποιός είναι μια γυναίκα που εκπαιδεύεται στις ειδικές δυνάμεις και έχει ξυρίσει τα μαλλιά της, όπως οι άντρες πεζοναύτες.

Τη φωνάζουν GI Jane που βγαίνει από το GI Joe, τον στρατιώτη της γνωστής σειράς παιχνιδιών της Hasbro.

Προφανώς ο Ροκ παραλλήλισε το κούρεμα της Τζάντα, η οποία πάσχει απο αλωπεκία, με τα ξυρισμένα μαλλιά της Ντέμι Μουρ στην ταινία «GI Jane».

Η Τζάντα διαγνώστηκε με αλωπεκία το 2018. Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά της σε μια εκπομπή της στο facebook. «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούσαν γιατί φορούσα τουρμπάνι. Λοιπόν, δεν έχω μιλήσει. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω γι αυτό, αλλά θα μιλήσω. Ήμουν στο ντους μια μέρα και είδα στα χέρια μου τούφες μαλλιών. Είπα ΄’Θεέ μου θα μείνω φαλακρή;” Ήταν μια απο τις στιγμές της ζωής μου που έτρεμα από τον φόβο. Γι αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω κοντά».