οπαδός-του-τραμπ-αφόδευε-επί-10-χρόνια-σ-861156
ΚΟΣΜΟΣ | 27.07.2021 | 20:47

Οπαδός του Τραμπ αφόδευε επί 10 χρόνια σε κήπο γκέι ζευγαριού

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Γκρινβιλ των ΗΠΑ όταν ένας κάτοικος της περιοχής ονόματι Μάθιου Γκουγιέτ, εντόπισε άνδρα σε…βαθύ κάθισμα στους θάμνους έξω από το σπίτι του, όπου ζει με τον σύζυγό του.

Ο Μάθιου κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 70χρονο Τζέρι Ντέτρικ, αυτοαποκαλούμενο «άνθρωπο του Τραμπ», ο οποίος παραδέχτηκε πως έκανε την ανάγκη του στον κήπο του ζεύγους «πολλές φορές σε άγνωστες ημερομηνίες».

«Ο Τζέρι δήλωσε ακόμη πως το έκανε επειδή οι δύο τους ήταν Δημοκρατικοί και υποστήριζαν τον Τζο Μπάιντεν ενώ εκείνος δηλώνει “άνθρωπος του Τραμπ”. Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε πως το περιστατικό είχε πολιτικά κίνητρα» σημειώνεται στην αναφορά.

Με τη σύλληψη του Ντέτρικ, ο 59χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού «πανηγύρισε» με ποστ στο Facebook πως κατάφερε επιτέλους μετά από δέκα χρόνια να εντοπίσει τον άνθρωπο που τους εκδικείτο με αυτόν τον τρόπο.

Ο Ντέτρικ κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο 232 δολαρίων καθώς και η υποχρέωση απολογητικής επιστολής προς το ζευγάρι.