Ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Με λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου, διαγνώστηκε ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσωτου προσωπικου του λογαριασμου στο Twitter.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Μπρίτζες ξεκινά άμεσα θεραπείες και «η πρόγνωση είναι καλή».

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την ανάρτησή του με μια φράση του εμβληματικού χαρακτήρα The Dude από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», τον οποίο έχει ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία.

«Όπως θα έλεγε ο Dude… Καινούργια σκατά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σπουδαία ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή», έγραψε ο Μπρίτζες.

Το λέμφωμα είναι από τους συνηθισμένους αιματολογικούς καρκίνους, και εμφανίζεται στα κύτταρα του λεμφικού συστήματος όταν παρουσιάσουν κάποιο γενετικό λάθος που τα οδηγεί είτε να πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα από το φυσιολογικό, είτε να ζουν περισσότερο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!