Ο Τζεφ Μπέζος δίνει 10 δις δολάρια για την κλιματική αλλαγή

Όλες τις δυνάμεις του και αρκετά χρήματα θα διαθέσει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Τζεφ Μπέζος, για να βοηθήσει στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.

Ο ιδιοκτήτης της Amazon ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει ένα ίδρυμα, το οποίο θα έχει βασικό στόχο την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της κλιματικής αλλαγής.

Στο εν λόγω ίδρυμα θα εργαστούν επιστήμονες, ακτιβιστές, ενώ θα συμμετάσχουν και οργανισμοί που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σε πρώτη φάση, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του Instagram, ο Μπέζος θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημα με 10 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ οι σχετικές ενέργειες θα αρχίσουν εφέτος το καλοκαίρι.

«Η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας σήμερα. Θα εργαστώ μαζί με άλλους έτσι ώστε να βρούμε τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε αυτή την απειλή» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπέζος, του οποίου η προσωπική περιουσία υπολογίζεται σε 130 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΜΠΕΖΟΣ, 10 ΔΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!