Ο Ροναλντίνιο έχει στην τράπεζα… λιγότερα από 6 ευρώ

Μετά την αφαίρεση του διαβατηρίου του λόγω χρεών 2 εκατ. ευρώ επειδή τιμωρήθηκε για παράνομες κατασκευές σε προστατευμένη περιοχή της Βραζιλίας, οι αρχές της χώρας επιχείρησαν να κατασχέσουν χρήματα από τους λογαριασμούς του δημοφιλούς και αγαπητού ποδοσφαιριστή.

Όμως αυτό που αντίκρισαν ξεπερνά κάθε φαντασία, καθώς βρήκαν σε αυτούς λιγότερα από… 6 ευρώ, παρά ότι ακόμα βρίσκεται σε ισχύ χρυσοφόρο συμβόλαιο με τη Nike.

Το ποσό αυτό, βεβαίως, φαίνεται ασυμβίβαστο με το βιοτικό επίπεδο του πρώην πρωταθλητή των Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Φλαμένγκο. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Ροναλντίνιο ταξίδεψε στην Κίνα και στην Ιαπωνία για διαφημιστικές υποχρεώσεις του.

Τον τελευταίο καιρό, επίσης, βρέθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, όπως φαίνεται στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η Nike ξεκίνησε μια σειρά παπουτσιών με το όνομά του, η οποία, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη της Βραζιλίας, θα έπρεπε να του αποφέρει σημαντικά έσοδα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ, 6 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!