ο-πούτιν-απαντά-στο-τρολάρισμα-των-g7-1016767
ΚΟΣΜΟΣ | 30.06.2022 | 08:50

Ο Πούτιν «απαντά» στο τρολάρισμα των G7: Θα ήταν αηδιαστικό να ποζάρουν γυμνόστηθοι

Για εκείνον είναι κανονικότητα να φωτογραφίζεται ημίγυμνος καβάλα στ’ άλογο (κυριολεκτικά). Αν το έκαναν οι ηγέτες της G7, όπως αστειεύτηκαν για να τον τρολάρουν, θα ήταν «αηδιαστικό». Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν… σηκώνει «πειράγματα».

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου της G7 στη Βαυαρία το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάποιοι από τους ηγέτες ακούστηκαν να αστειεύονται για την… αγάπη του Βλαντιμίρ Πούτιν στις φωτογραφίες που είναι γυμνόστηθος, με στόχο να δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα του.

Καθισμένος μαζί με τους άλλους ηγέτες σε στρογγυλό τραπέζι, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διερωτήθηκε αν έπρεπε να συνεχίσουν να φοράνε τα σακάκια τους ή μήπως θα όφειλαν να επιδείξουν τους θώρακές τους, προτού προσθέσει «πρέπει να δείξουμε πως είμαστε σκληρότεροι από τον Πούτιν».

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υπερθεμάτισε, λέγοντας πως θα έπρεπε να καβαλήσουν άλογα γυμνόστηθοι γι’ αυτό, παραπέμποντας στις εξεζητημένες, προσεκτικά σκηνοθετημένες φωτογραφίσεις του Ρώσου προέδρου: σε μια από αυτές, το 2009, εικονιζόταν ακριβώς να ιππεύει γυμνόστηθος.