Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Σηφάκης πρόεδρος του Γραφείου Διασύνδεσης του Τραμπ

Πρόεδρος του Γραφείου Δημόσιας Διασύνδεσης του Ντόναλντ Τραμπ και υπεύθυνος συντονισμού πολλών ομάδων είναι πλέον ο  Ελληνοαμερικανός ιδρυτής της εταιρίας πληροφοριών Ideagen Pfc Τζορτζ Σηφάκης παρ΄όλο που αρκετοί πίστευαν πως η θέση προοριζόταν για τον στενό συνεργάτη και ανώτερο σύμβουλο του Τραμπ, Άντονι Σκαραμούτσι.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ελληνοαμερικάνος θα αναλάβει να διευρύνει τις επαφές του Λευκού Οίκου με τις επιχειρήσεις, τις οργανώσεις προάσπισης  δικαιωμάτων καθώς και τους πολιτειακούς και τοπικούς εκλεγμένους αξιωματούχους.

Από την άλλη, παρ΄ όλο που ο Άντονι Σκαραμούτσι είχε βοηθήσει αρκετά  τον Τραμπ να συγκεντρώσει χρήματα κατά την προεκλογική του εκστρατεία, εν τέλει δεν πήρε εκείνος την θέση, καθώς ο διορισμός του είχε «παγώσει» μετά από κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν για την οικονομική του κατάσταση, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Τραμπ.

Ο Τζορτζ Σηφάκης είναι συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας πληροφοριών  Ideagen PC, την οποία ίδρυσε πριν περίπου 10 χρόνια, μετρώντας σήμερα δεκάδες συνεργασίες με μερικές από τις πιο πετυχημένες εταιρίες του κόσμου, καθώς και με ΜΚΟ και δημόσιους φορείς.

Ο  κ. Σηφάκης μάλιστα, είναι γνωστός στον χώρο του για τις συχνές ομιλίες του σχετικά με καινοτόμα ζητήματα, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Suffolk, ενώ πριν κάνει την δική του εταιρία, ο ίδιος είχε περάσει από διάφορους κλάδους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΖΟΡΤΖ ΣΗΦΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!