Ο Δήμος Ζυρίχης προτείνει «sexbox» αντί για πορνεία

Ο Δήμος Ζυρίχης, υλοποιώντας αποφάσεις δημοψηφίσματος του προηγούμενου Μαρτίου, προσφέρει πλέον στο κοινό τα «sexbox», κάτι ξύλινα παραπήγματα με τα οποία οι αρχές φιλοδοξούν ότι θα απομακρύνουν τη πορνεία από το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την γαλλόφωνη εφημερίδα «La Tribune de Genève», τα drive-in sex κατασκευάστηκαν στην πρώην βιομηχανική περιοχή στα δυτικά της πόλης.
Πρόκειται για ξύλινα γκαράζ τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια από τις σχεδόν σαράντα ιερόδουλες που κάνουν «πιάτσα» στην περιοχή. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι υποψήφιοι «πελάτες» θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις «ψωνίζουν» στο δρόμο.
Βάσει του ελβετικού ποινικού κώδικα, η πορνεία δεν είναι παράνομη, ωστόσο, συχνά οι αστυνομικές δυνάμεις δυσκολεύονται να ελέγξουν εγκλήματα που σχετίζονται με αυτή καθώς και βίαιες επιθέσεις σε ιερόδουλες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΕΞ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΖΥΡΙΧΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!