ντι-κάπριο-βούτηξε-σε-παγωμένη-λίμνη-γ-973401
ΚΟΣΜΟΣ | 21.12.2021 | 10:00

Ντι Κάπριο: Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο έπεσε στα παγωμένα νερά μίας λίμνης για να σώσει τα δύο σκυλιά του, ράτσας Χάσκι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Don’t Look Up». Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Entertainment Weekly».

«Βασικά και τα δύο έπεσαν σε μία παγωμένη λίμνη» τόνισε ο 47χρονος, διάσημος ηθοποιός για τα δύο σκυλιά του, Τζακ και Τζιλ.

Στη συνέχεια, η συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Λόρενς, τον διέκοψε και σημείωσε: «Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα στη λίμνη. Ο Λεονάρντο πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο. Ωστόσο, όταν κόντευε να βγάλει το σκυλί έξω από τη λίμνη, το άλλο πήδηξε μέσα».

«Ο άλλος σκύλος άρχισε να γλείφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί μέσα στην παγωμένη λίμνη» είπε, γελώντας, ο Ντι Κάπριο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up» Άνταμ ΜακΚέι, συμμετείχε στη συζήτηση και χαρακτήρισε τα σκυλιά του Ντι Κάπριο «πολύ ζωηρά», με την 31χρονη Αμερικανίδα, σαγηνευτική ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς να συμφωνεί.

Η ιστορία αυτή έχει χαρούμενο τέλος, αφού ο διάσημος ηθοποιός και τα δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια του μπορεί να πάγωσαν, αλλά τώρα είναι μια χαρά.