netflix-τσιμπάει-ξανά-τις-τιμές-συνδρομής-815704
ΚΟΣΜΟΣ | 17.01.2022 | 18:47

Netflix: «Τσιμπάει» ξανά τις τιμές συνδρομής

Το Netflix αύξησε για άλλη μία φορά τις τιμές συνδρομής για όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ. Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming αύξησε τις τιμές των συνδρομών κατά περίπου 11%, καθιστώντας τες σχεδόν 4 φορές πιο ακριβές από τις συνδρομές σε αρκετές ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Η “standard” συνδρομή έχει πάει από τα 13,99 στα 15,49 δολάρια τον μήνα, ενώ η “premium” αυξήθηκε από τα 17,99 δολάρια στα 19,99. Η βασική συνδρομή, σε μόνο μία συσκευή, αυξήθηκε από τα 8,99 στα 9,99 δολάρια.

Τι ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας

«Αλλάζουμε ανά διαστήματα τις τιμές μας για να αποτυπώσουμε τις σημαντικές επενδύσεις που κάνουμε σε νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix και πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε περισσότερες από 500 παραγωγές φέτος, όπως τις νέες σεζόν των Black Mirror, Sex Education και After Life».

Οι αλλαγές στις τιμές θα ισχύσουν, σε πρώτη φάση, μόνον για τους νέους συνδρομητές, αν και προβλέπεται σύντομα να «πιάσουν» και τους παλιούς. Όσον αφορά την Ελλάδα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια αντίστοιχη τροποποίηση των τιμών προς τα πάνω, χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί και εντελώς μια τέτοια πιθανότητα.