Να γιατί υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα
Τετάρτη
7
Δεκέμβριος
Back

Να γιατί υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα

Tην απορία πολλών επιβατών για το γεγονός ότι  υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα από την στιγμή που απαγορεύεται το κάπνισμα ήρθε να λύσει μια Καναδή αεροσυνοδός.

Η Κέιλι γνωστή και ως @flyingkaylee στο Tik Tok, βρίσκεται στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου και δείχνει στους ακόλουθούς της ένα τασάκι που βρίσκεται στην πόρτα της τουαλέτας. Θέτει λοιπόν το ερώτημα «γιατί τα αεροπλάνα έχουν τασάκια από τη στιγμή που απαγορεύεται το κάπνισμα».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 προβολές. Ένας από τους ακολούθους της έγραψε: «Επειδή στους ανθρώπους τους αρέσει να παραβιάζουν τους κανόνες. Όσο χαζό κι αν ακούγεται αυτό. Κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καπνίζουν στα αεροπλάνα».

Ένας άλλος έγραψε: «Είναι επειδή οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να παραβούν τους κανόνες. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν τασάκια για να κρύψουν τα τσιγάρα τους από το να τα σβήνουν κάτω και να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς».

Ένας τρίτος είπε: «Απαιτείται από τον νόμο να έχουν ένας ασφαλές μέρος για το πλήρωμα της πτήσης για να σβήνουν τα παράνομα τσιγάρα».

Οι παραπάνω απαντήσεις εγκρίθηκαν από την Κέιλι, καθώς αποτελεί απαίτηση της Ομοσπονδιακής Αρχής Αεροπορίας να υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα.

@flyingkayleeLet me know in the comments what your guess is! #flightattendant #aviation #boeing737 #airplane #avgeek♬ Quirky – Oleg Kirilkov

View this post on Instagram

A post shared by Kaylee (@flyingkaylee)

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!