Ν. Αιγαίο: ένα βιβλίο ενισχύει το κοινωνικό Παντοπωλείο

Τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη επισκέφθηκε η αναγνωρισμένη ρόδια  συγγραφέας, Αναστασία Κορινθίου και τον ενημέρωσε για την απόφαση της να παραχωρήσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις του νέου της βιβλίου «Σου τηλεφώνησα για ένα Αντίο» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας, προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας.

Η πολυγραφότατη, κα Αναστασία Κορινθίου,  είναι γνωστή για τη σπουδαία της συγγραφική δουλειά, καθώς έχει γράψει μυθιστορήματα που έχουν γίνει best sellers και ένα εξ’ αυτών προβλήθηκε και στη μεγάλη οθόνη  με τίτλο «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» από τον σκηνοθέτη Κώστα Μαρκίδη σημειώνοντας τεράστια τηλεοπτική επιτυχία.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συγγραφέα και ευχήθηκε η ανιδιοτελής συνεισφορά της να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες πρωτοβουλίες με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

ΚΟΣΜΟΣ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟ, ΕΣΟΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]