Οι μυστικοί πράκτορες της φρουράς Κλίντον και οι απιστίες του προέδρου

Ο Μπιλ Κλίντον, έμεινε γνωστός ο πρόεδρος των ΗΠΑ και για τις ερωτικές περιπέτειες του. Ωστόσο μια άγνωστη πτυχή αυτής της ιστορίας, ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια. Ποια; Ότι χρησιμοποιούσε  τους μυστικούς πράκτορες της φρουράς του για να ξεπορτίζει από τον Λευκό Οίκο και να συναντά τις ερωμένες του.

Μάλιστα η «προεδρική φρουρά» τον κάλυπτε πλήρως ώστε να μην ανακαλύψει τις απιστίες του η Χίλαρι Κλίντον. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε νέο βιβλίο πρώην μυστικός πράκτορας που είχε επιφορτιστεί με την προστασία του Κλίντον, όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στο βιβλίο «Μυστικά της Μυστικής Υπηρεσίας», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιανουαρίου, ο Γκάρι Μπερν, ο οποίος υπήρξε μέλος της προεδρικής φρουράς του Μπιλ Κλίντον, περιγράφει πώς τον έπιασαν στα πράσα την ώρα που προσπαθούσε να βγει κρυφά από τον Λευκό Οίκο.

Όλα αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με την «Daily Mail», όταν ο πράκτορας που φρουρούσε την κεντρική πύλη σταμάτησε το αυτοκίνητο του δικηγόρου του Κλίντον, Μπρους Λίντσεϊ, για τυπικό έλεγχο. Ανακάλυψε ότι στο πίσω μέρος βρισκόταν ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από ένα αδιάβροχο.

Πρόγραμμα

Ο Μπερν δεν αποκαλύπτει ούτε πότε έγινε το συμβάν ούτε πού σκόπευε να πάει ο τότε Αμερικανός πρόεδρος, ωστόσο αναφέρει ότι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο Κλίντον συνήθιζε να το σκάει για να συναντήσει «τις περισσότερο ή λιγότερο γνωστές ερωμένες του». Για να τα καταφέρει, ενεργοποίησε το πρόγραμμα «ανεπίσημων εξόδων του προέδρου», το οποίο εφαρμόζεται, για παράδειγμα, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος πρέπει να συναντήσει τις οικογένειες κρατικών υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ανάμεσα στις ερωμένες του, σύμφωνα με το βιβλίο, ήταν και μια εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία είχε πάει τόσο πολλές φορές στο σπίτι του Κλίντον στη Νέα Υόρκη, που οι πράκτορες της είχαν δώσει και παρατσούκλι αποκαλώντας τη «Δυναμωτικό», λόγω της επιρροής που ασκούσε η παρουσία της στη διάθεση του Κλίντον. Ο τότε Αμερικανός πρόεδρος φέρεται ότι έδινε εντολή στους πράκτορές του να καταστρώνουν σχέδιο, ώστε να μην πέσει πάνω στη Χίλαρι η ξανθιά. Τους είχε επίσης διατάξει να μην ελέγχουν το πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο έφτανε η καλλονή.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!