Μπραντ Πιτ: Εθελοντής στη διανομή τροφίμων για τους απόρους

Eθελοντική εργασία βρέθηκε να προσφέρει ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος συνεπής στη φιλανθρωπική του δράση, βρέθηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες μεταφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της περιοχής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Αμερικανός σταρ ήταν ο οδηγός ενός μεγάλου φορτηγού το οποίο έκανε τις διανομές στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες. Πλήθος κόσμου παρατάχθηκε για να πάρει τρόφιμα από το φορτηγό που ο ίδιος οδηγούσε και ξεφόρτωνε για ώρες.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες: «Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 3-4 ώρες, κάνοντας μόνο κάποια διαλείμματα για να καπνίσει.
Κάποια στιγμή μάλιστα μπήκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού και έβγαλε ένα φορητό ηχείο, το συνέδεσε στο iPhone του και έβαλε να παίζει μουσική».

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΠΟΡΟΙ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!