Μπόρις Τζόνσον: Αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας «εντελώς γαμ… άχρηστο»

«Εντελώς γαμ… άχρηστο» φέρεται να αποκάλεσε ο Μπόρις Τζόνσον τον Υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ, μέσα από μηνύματα στο WhatsApp.

Τα ιδιωτικά μηνύματα του Μπόρις Τζόνσον, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον πρώην κορυφαίο σύμβουλο του Τζόνσον, Ντόμινικ Κάμινγκς.

Με ανάρτησή του που ξεπερνά τις 7.000 λέξεις και περιέχει μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο ίδιος με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο Κάμινγκς (ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με τον Τζόνσον από τότε που καρατομήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο) υποστηρίζει πως ο Χάνκοκ έλεγε ψέματα στους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας για τις αποτυχίες στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού το 2020.

Σε ένα από τα μηνύματα Κάμινγκς και Τζόνσον μιλούν για τις άκαρπες ενέργεις που κατέβαλε ο Χάνκοκ τον Μάρτιο του 2020 για να αυξήσει την επάρκεια των τεστ για τον κορΟνοϊό. Ο Χάνκοκ δημοσίευσε screenshot από αυτή τη συζήτηση το οποί δείχνει πως ο Τζόνσον χαρακτήρισε τις προσπάθειες ή τον ίδιο τον υπουργό «εντελώς γαμ… άχρηστο».

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]