μουντιάλ-ο-μοχάμεντ-μπιν-σαλμάν-χαρίζ-1098505
ΚΟΣΜΟΣ | 26.11.2022 | 09:35

Μουντιάλ: Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν χαρίζει μια Rolls Royce σε κάθε παίκτη για τη νίκη με την Αργεντινή

Μουντιάλ: Την ώρα που οι πανηγυρισμοί στη Σαουδική Αραβία για τη νίκη που πέτυχε η εθνική ομάδα της χώρας απέναντι στην Αργεντινή δεν λένε να κοπάσουν, έγινε γνωστή και η ανταμοιβή των… εθνικών ηρώων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Malay Mail, ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σκοπεύει να αγοράσει από μια Rolls Royce Phantom σε κάθε παίκτη της εθνικής ομάδας, εκφράζοντας έτσι τα δικά του «μπράβο» και «ευχαριστώ».

Σημειώνεται ότι το μοντέλο της Rolls-Royce, Phantom, κοστίζει περίπου 422.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας διάδοχος και πρωθυπουργός της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, είχε κηρύξει εθνική αργία στη χώρα, την επομένη του θριάμβου επί της Αργεντινής.

Το χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας -το Tadawul- έμεινε κλειστό, ενώ οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πήραν άδεια, για να… γιορτάσουν με την ησυχία τους.

Το περιοδικό TIME, μάλιστα, σχολίασε: «Εάν μία μόνο νίκη μπορεί να προκαλέσει εθνική γιορτή, τι στο καλό θα κάνουν οι Σαουδάραβες, αν η ομάδα τους κλέψει -σαν από θαύμα- το τουρνουά;».