Μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων

Η μουσική βραδιά στον Αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου, αποτελεί κάθε χρόνο ένα γεγονός με ιδιαίτερη αξία και σημασία για την περιοχή.

Αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, η μουσική του δεξιοτέχνη του λαούτου Μιχάλη Φραγκιαδάκη θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από αγαπημένες μελωδίες και στίχους. Τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη θα πλαισιώσει το συγκρότημα «ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ».

Τη μουσική εκδήλωση οργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου και ο Δήμος Χερσονήσου με τη συνεργασία της ΚΔ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Η πανσέληνος του Αυγούστου είναι η πιο ξεχωριστή στο έτος και υμνείται αμείωτα για χρόνια από ποιητές και στιχουργούς ενώ αποτελεί ερέθισμα έμπνευσης για τους καλλιτέχνες. Οι επισκέπτες που κάθε χρόνο αυξάνονται στη θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση που πραγματοποιείται στον αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού ανακτόρου Μαλίων απολαμβάνουν κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία μετρώντας τα βήματα τους, ως σύγχρονοι περιηγητές, στο πλάι της ιστορίας.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Φραγιαδάκη πλαισιώνουν:
– Μαρία Σκουλά (λύρα, τραγούδι)
– Μανόλης Αντωνογιαννάκης (λαουτάκι, τραγούδι)
– Κωστής Μαλαξιανάκης (μεσαιωνικό λαούτο, τραγούδι)
– Βαγγέλης Σκουλάς (κιθάρα, τραγούδι)
– Στρατής Φραγκιαδάκης (λαούτο)
– Γιώργος Σαλούστρος (θιαμπόλι, ασκομαντούρα)
– Γιώργος Ξυλούρης (κρουστά)

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΑΛΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση