μόσχα-νεκρός-πρώην-αξιωματούχος-του-κ-1012175
ΚΟΣΜΟΣ | 19.04.2022 | 17:03

Μόσχα: Νεκρός πρώην αξιωματούχος του Κρεμλίνου δίπλα στα πτώματα της συζύγου και της 13χρονης κόρης του

Ο πρώην αξιωματούχος του Κρεμλίνου και αντιπρόεδρος της Gazprombank, Vladislav Avayev, βρέθηκε νεκρός «με το όπλο στο χέρι» στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Μόσχα, δίπλα στα πτώματα της συζύγου και της κόρης του, 13 ετών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail την ανακοίνωση έκανε η ρωσική αστυνομία ο 51χρονος είχε τραύματα από πυροβολισμό και εντοπίστηκε από την 26χρονη κόρη του, η οποία αντίκρισε τα πτώματα όταν μπήκε στο διαμέρισμα αξίας 2 εκατομμύριων λιρών.

Δίπλα στον Vladislav Avayev ήταν νεκρή η 47χρονη -φέρεται να ήταν έγκυος- σύζυγός του και η μικρότερή του κόρη Μαρία ηλικίας 13 ετών, οι οποίες έφεραν και εκείνες τραύματα από πυροβολισμό.

Τι εξετάζει η αστυνομία

Οι ερευνητές είπαν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για… σφαγή στο διαμέρισμα του 14ου ορόφου, η οποία έγινε με το πιστόλι του Vladislav Avayev και γίνεται έρευνα για σχέσεις σχετικά με τη δουλειά του και την προσωπική του ζωή.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο πλούσιος πρώην τραπεζίτης είχε ανακαλύψει ότι η γυναίκα του είχε παράνομη σχέση, ενώ άλλες πληροφορίες ισχυρίζονται πως το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για οικονομικά ζητήματα.

Ωστόσο, πηγές έρευνας λένε ότι διερευνούν μια σειρά από στοιχεία.

Στο πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο είχε κλειδώσει από μέσα, βρέθηκαν συνολικά 13 όπλα, σύμφωνα με την 26χρονη κόρη του Vladislav Avayev, Αναστασία.

Μια γειτόνισσα που ονομάζεται Kristina είπε: «Άκουσα τρεις πυροβολισμούς και φωνές. Μια γυναίκα ούρλιαζε. Στη συνέχεια ακούστηκαν δύο ακόμη πυροβολισμοί. Κανείς άλλος δεν ούρλιαζε».