Μοντέλο του Playboy πήδηξε με τον 7χρονο γιο της από παράθυρο ξενοδοχείου

Αποκαλύψεις ήρθαν στο φως σχετικά με τη 47χρονη γυναίκα που πήδηξε αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της από παράθυρο του 25ου ορόφου ξενοδοχείου στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η Στέφανι Άνταμς ήταν μοντέλο του Playboy και είχε δηλώσει νωρίτερα σε αμερικανικά ΜΜΕ, ότι είναι «τρελαμένη» που δεν κατάφερε να πάρει τον γιο της και να πάει διακοπές στην Ευρώπη, καθώς δεν της το επέτρεπε ο πρώην σύζυγός της, Τσαρλς Νικολάι. «Το μόνο που θέλω είναι να πάρω τον γιο μου από αυτόν τον εφιάλτη για λίγες ημέρες», είχε δηλώσει η 47χρονη Στέφανι. «Αλλά δεν με αφήνουν», είχε προσθέσει.

Ο χειροπρακτικός Τσαρλς Νικολάι και η 47χρονη είχαν εμπλακεί σε μία μακροχρόνια διαμάχη για την επιμέλεια του 7χρονου αγοριού μετά το διαζύγιό τους.

Τον Φεβρουάριο, ο πρώην σύζυγος είχε στείλει στους 1,3 εκατ. ακολούθους της Στέφανι Άνταμς, ότι το εκρηκτικό μοντέλο σκόπευε να επισκεφθεί το Λονδίνο, για μία εβδομάδα.

Ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού, περιέγραψε το πρώην μοντέλο του Playboy ως ιδιαιτέρως ευγενική και γλυκιά, λέγοντας πως του έστελνε κάθε χρόνο κάρτα για τα γενέθλιά του.

Μετά το τέλος της καριέρας της ως μοντέλο, έγραψε τουλάχιστον 25 βιβλία, τα οποία αναφέρονταν στην αστρολογία και στον μυστικισμό.

ΚΟΣΜΟΣ, 7ΧΡΟΝΟΣ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΜΟΝΤΕΛΟ PLAYBOY, 47ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΗ