Μοντέλο ντύθηκε αστυνομικός και προέτρεπε περαστικούς να τις χαϊδέψουν το στήθος (βίντεο)

Μπελάδες με το νόμο αντιμετωπίζει ένα 24χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, η Κίρα Μάγιερ η οποία για να διαμαρτυρηθεί για μια κλήση που της έδωσαν οι τροχονόμοι επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ντύθηκε αστυνομικός και προέτρεπε τους περαστικούς να τη θωπεύσουν στο στήθος.

 Είναι η ίδια γυναίκα που πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί πως όταν την έπιασαν οι δυο τροχονόμοι τους είχε προτείνει να κάνουν ομαδικό σεξ και να ξεχαστεί η παράβαση της.

Τώρα η Κίρα εμφανίσθηκε στους δρόμου και έλεγε στους ανυποψίαστους περαστικούς ότι έχουν κάνει κάποια παράβαση και πως για να μην τους ρίξει κλήση θα πρέπει να της πιάσουν το στήθος.

Οι περισσότεροι «παραβάτες» ήταν παιδιά και ανήλικοι και τώρα η Κίρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο όχι μόνο προστίμου αλλά και νέας ποινής φυλάκισης για αντιποίηση αρχής αλλά και για αδικήματα που σχετίζονται με την εμπλοκή ανηλίκων.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΗΘΟΣ, ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!