Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook, καθώς το αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενίσχυσε τα «εργαλεία», με τα οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τις αντιδράσεις του σε όσα διαβάζει και βλέπει.

Πιο συγκεκριμένα, εάν μετακινήσει κανείς τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like» («Μου αρέσει»), θα διαπιστώσει ότι, πλέον, μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» (φόρος τιμής στον Γιάνη Βαρουφάκη) μέχρι το… «έλεος»!

Για να χρησιμοποιήσουν τα πέντε «reactions», όπως ονομάζονται, οι χρήστες του Facebook αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!