Μια 70χρονη στο Μεξικό ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος και περιμένει κορίτσάκι

Η 70χρονη Μαρία ντε λα Λουθ, η οποία κατοικεί στην πόλη Μαζατλάν του Μεξικού, ισχυρίζεται ότι είναι έξι μηνών έγκυος στο όγδοο παιδί της. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο μωρό.

«Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το μικρό του προσωπάκι», ανέφερε η 70χρονη στους δημοσιογράφους δείχνοντας τους το σχετικό υπερηχογράφημα .

Η Ντε λα Λουθ, η οποία δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ή αν έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας, ανέφερε ότι τις πρώτες υποψίες ότι ήταν έγκυος τις είχε πριν από τρεις μήνες.

«Πονούσαν τα πόδια μου, έκανα εμετούς και ένιωθα ζαλάδες. Τώρα έκανα περίπου 10 υπερήχους σε ιδιωτική κλινική και σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», δήλωσε.

Εάν το κοριτσάκι γεννηθεί, η Ντε λα Λουθ θα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ της γηραιότερης που έχει γεννήσει μωρό και είναι η Μπουσάδα ντε Λάρα, η οποία ήταν 66 ετών και 358 ημερών, όταν έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τον Δεκέμβριο του 2006.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΓΚΥΟΣ, 70ΧΡΟΝΗ