metallica-σύμπραξη-με-τον-eddie-του-stranger-things-για-το-mas-1055462
ΚΟΣΜΟΣ | 01.08.2022 | 17:26

Metallica: Σύμπραξη με τον “Eddie” του «Stranger Things» για το «Master Of Puppets»

Με τον Joseph Quinn του «Stranger Things»  συναντήθηκαν οι Metallica για μια επανεκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού «Master Of Puppets» που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 1986.

Ο Joseph Quinn, ο οποίος έγινε γνωστός για την εμφάνισή του στον ρόλο του Eddie Munson, έπαιξε στην κιθάρα το τραγούδι «Master Of Puppets» των Metallica σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στο φινάλε της τέταρτης σεζόν της σειράς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους τώρα, ο Joseph Quinn έπαιξε κιθάρα με τους Metallica και εκείνοι του χάρισαν μία ειδικά σχεδιασμένη και υπογεγραμμένη κιθάρα B.C. Rich, ακριβώς όπως αυτή που χρησιμοποίησε ο χαρακτήρας του, Eddie Munson, στο «Stranger Things».

Ο Lars Ulrich έδωσε επίσης στον Joseph Quinn ένα πάσο γενικής πρόσβασης που του επιτρέπει να παρακολουθήσει τους Metallica σε οποιαδήποτε συναυλία τους.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, James Hetfield, είπε στον 29χρονο ηθοποιός ότι είναι θαυμαστής της επιτυχημένης σειράς του Netflix από την πρώτη σεζόν της.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της σειράς. Από την πρώτη σεζόν. Τα παιδιά μου και εγώ (παρακολουθούμε τη σειρά), ήταν μία εμπειρία που μας έδεσε», ανέφερε.