μέγκαν-μαρκλ-συνελήφθη-ο-ανιψιός-της-γ-685848
ΚΟΣΜΟΣ | 02.10.2019 | 05:45

Μέγκαν Μαρκλ: Συνελήφθη ο ανιψιός της γυμνός και ουρλιάζοντας στους δρόμους του Χόλιγουντ

Έκπληξη προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον 28χρονο ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Ντούλι, να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς στο Χόλιγουντ την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα ότι περιφέρεται στους δρόμους «υπό την επήρεια ναρκωτικών» και με μία μικρή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του.

Ειδικότερα, το βίντεο τον δείχνει γυμνό και να ουρλιάζει, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον βάλουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Το οπτικό υλικό τραβήχτηκε από τουρίστα, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι μαγνητοσκοπεί τη σύλλυψη ενός συγγενή μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο βίντεο φαίνονται τέσσερις αστυνομικοί να σπρώχνουν τον Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό, ενώ εκείνος ουρλιάζει και φωνάζει απρεπείς λέξεις. Η μικρή πετσέτα που φορούσε φαίνεται να του έπεσε και ύστερα έμεινε γυμνός στον δρόμο. «Είναι τελείως γυμνός», ακούγεται να λέει ο τουρίστας που τραβάει το βίντεο.

1

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του κακουργήματος, με τον ισχυρισμό ότι αντιστάθηκε σε σύλληψη από αστυνομικούς στο Χόλιγουντ την περασμένη Πέμπτη. Από πλευράς της η αστυνομία ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί είχαν πλησιάσει τον Τόμας πριν τον συλλάβουν και εκείνος απομακρύνθηκε από εκείνους, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο 28χρονος θα αντιμετώπιζε πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας τραυμάτισε στο γόνατο έναν αστυνομικό, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η συμπεριφορά του Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό χειροτέρεψε.

2

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων.

Ο Τόμας Ντούλι είναι ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ από τον ετεροθαλή αδερφό της, Τόμας Μαρκλ και μάλιστα, όταν η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν νεότερη, είχε αρκετά καλή σχέση με τον ανιψιό της, του οποίου πολλές φορές ήταν και μπέιμπι – σίτερ.

456