Μεγάλες αλλαγές στους υπολογιστές ετοιμάζουν οι εταιρείες

Ανατρεπτικά σχέδια έχουν στα σκαριά μεγάλες εταιρειες τεχνολογίας σχετικά με τη νέα μορφή των κινητών τηλεφώνων.

Όπως είχε σημειωθεί, το βασικό σχέδιο προβλέπει συσκευές με οθόνες που διπλώνουν, αυξομειώνοντας το μέγεθος του κινητού, ανάλογα με το αν η οθόνη είναι πλήρως ανοιχτή ή διπλωμένη.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η τάση αυτή αρχίζει να περνά και στους προσωπικούς υπολογιστές και συγκεκριμένα στους φορητούς υπολογιστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εταιρείες-κολοσσοί στο χώρο της τεχνολογίας, όπως η Lenovo, η Microsoft και η Samsung σχεδιάζουν laptops με αναδιπλούμενες οθόνες, που θα καλύπτουν τους χώρους των tablets και των φορητών υπολογιστών.

Μάλιστα, η Samsung επιβεβαίωσε ότι ήδη συνεργάζεται με κατασκευαστές οθονών, προκειμένου να παράξει laptop με αναδιπλούμενη οθόνη, χωρίς να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, αν οι πληροφορίες μετατραπούν σε πραγματικά προϊόντα, τότε θα μιλάμε για πραγματική επανάσταση στο χώρο της πληροφορικής, καθώς οι υπολογιστές, για πρώτη φορά από τότε που πρωτοκατασκευάστηκαν θα αλλάξουν μορφή.

Φυσικά, τα ερωτήματα σχετικά με έναν laptop, που θα είναι ολοόκληρος οθόνη είναι πολλά και σχετίζονται με ζητήματα όπως η χρηστικότητα του πληκτρολογίου, το λειτουργικό σύστημα, κλπ. Οπότε, αναμένουμε…

Πληροφορίες: BGR

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!