μάλλον-δεν-θα-το-ξανακάνω-είπε-την-ώρ-371069
ΚΟΣΜΟΣ | 08.05.2020 | 07:50

«Μάλλον δεν θα το ξανακάνω» είπε την ώρα που την έτρωγε κροκόδειλος

Tραγικό θάνατο βρήκε μια 58χρονη από το νησί Kiawah όταν αποφάσισε να έρθει πιο κοντά με ένα κροκόδειλο.

Η Σύνθια Κοβέρτ, η οποία είχε πάει για να επισκεφτεί μία πελάτισσά της, από την αρχή δεν αντιδρούσε και τόσο φυσιολογικά, ενώ όταν οι αρχές ρώτησαν το ζευγάρι που έμενε στο σπίτι αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών, έλαβαν την απάντηση πως την είδαν να πίνει μόνο κρασί.

Την ώρα λοιπόν που συνομιλούσε με την πελάτισσά της, είδε έναν κροκόδειλο από τον διπλανό ποτάμι να έχει βγει στην όχθη και αποφάσισε να πάει να τον χαϊδέψει, παρά τις συστάσεις που της έγιναν οτι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

Μάλιστα ούτε το προ ημερών περιστατικών που ο συγκεκριμένος κροκόδειλος είχε αρπάξει ένα ελάφι, φάνηκε να την συγκινεί, πλησιάζοντας ακόμα πιο κοντά.

Το κακό δεν άργησε να γίνει… Της δάγκωσε το πόδι και άρχισε να την τραβάει μέσα στο ποτάμι, με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να την σώσουν.

Ο άνδρας χτυπούσε τον κροκόδειλο με ένα ξύλο για να την αφήσει, ενώ η γυναίκα, της πέταξε ένα σχοινί για να την κρατήσει στην επιφάνεια του νερού. Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν πέτυχε…

Κάτι που κατάλαβε και η ίδια, η οποία είπε: «Μάλλον δεν θα το ξανακάνω αυτό», πριν εξαφανιστεί.

Ο κροκόδειλος, εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε όχι και τόσο μακρινή απόσταση και θανατώθηκε.