Μάγεψαν οι «χορευτές του κόσμου» στην πρεμιέρα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2013

Εξαιρετική από κάθε άποψη ήταν η πρεμιέρα του φεστιβάλ «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013», το οποίο άνοιξε την αυλαία του χθες στο χώρο του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, με το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των EARTH DANCERS (χορευτές του κόσμου).

Τέσσερις από τις 12 χώρες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ (συνολικά παίρνουν μέρος περίπου 450 χορευτές), μάγεψαν το κοινό που παρακολούθησε ένα μουσικοχορευτικό πολυθέαμα.

Χορευτές από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Ινδονησία και την Ισπανία, πρόσφεραν μοναδικές στιγμές και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που έδωσε δυναμικό παρών.

«Μουσικοχορευτικό ταξίδι πολιτισμού και αλληλεγγύης και λαών» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, την εκδήλωση, ενώ ο πρόεδρος του «ΘΕΣΠΙ» κ. Νίκος Καρυστινός, υπογράμμισε την σημασία του Πολιτισμού στην δύσκολη εποχή που διανύσουμε.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση των «ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ», και ευχήθηκε καλή διαμονή στους χορευτές, σημείωσε: «Έχοντας πλήρη συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης, συνεχίζουμε δίχως έκπτωση αλλά με τη σύνεση που απαιτεί η εποχή, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες φέτος έχουν ακόμη μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή.

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση