Λιοντάρι αρπάζει μέσα από τα κάγκελα το χέρι φύλακα σε ζωολογικό κήπο

Το περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο «Χαν» στο Ντακάρ της Σενεγάλης και το κατέγραψε με το κινητό του ένας επισκέπτης που έβγαζε εκείνη την ώρα φωτογραφίες. Ο άνδρας φωτογράφιζε μια παρέα τουριστών και σε δεύτερο πλάνο είχε το κλουβί του λιονταριού με τον φύλακα του ζωολογικού κήπου να το ταΐζει μέσα από τα κάγκελα.

Κάποια στιγμή ο φύλακας θέλει να εντυπωσιάσει τους τουρίστες και τους κοιτάζει ενώ με το χέρι του συνέχιζε να ταιίζει το λιοντάρι. Μάλιστα δεν κοιτούσε καθόλου προς το κλουβί.

Δεν ήθελε και πολύ το λιοντάρι για να ξυπνήσει μέσα του ο κυνηγός. Με μια ταχύτατη κίνηση αρπάζει με τα σαγόνια του το χέρι του φύλακα και αρχίζει να το τραβάει προς το μέρος του.

Οι φριχτοί πόνοι και τα ουρλιαχτά του έκαναν τους τουρίστες να γυρίσουν το κεφάλι τους. Ο άνδρας προσπαθούσε να βγάλει το χέρι του από τα σαγόνια και όσο το προσπαθούσε τόσο το λιοντάρι τράβαγε ακόμη πιο πολύ.

Τελικά και για καλό του ο άνδρας κατάφερε να απεγκλωβίσει το χέρι του από τα δόντια του λιονταριού χωρίς να του το κόψει.

ΚΟΣΜΟΣ, VIDEO, ΦΥΛΑΚΑΣ, ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, ΛΙΟΝΤΑΡΙ, ΣΕΡΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!