Λαθρέμποροι επικήρυξαν σκύλο γιατί… βρίσκει τα πάντα

Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια ο Σκαμπ, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ, έχει ανακαλύψει λαθραία τσιγάρα και καπνό ύψους έξι εκατομμυρίων λιρών – κι αυτό ήταν αρκετό για να… επικηρύξουν οι λαθρέμποροι το κεφάλι του για 25.000 λίρες!

Ο Σκαμπ, λέει ο ιδιοκτήτης του Στιούαρτ Φίλιπς, αναγκάστηκε να σταματήσει να εργάζεται στο παράνομο έγκλημα, μέχρις ότου η επικήρυξη σταματήσει να ισχύει…

«Πιστεύουμε πως πίσω από αυτή ήταν το οργανωμένο έγκλημα, οι αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο. Έχω δεχτεί απειλές, μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο, μου έχουν σκίσει τα λάστιχα», λέει ο 40χρονος Φίλιπς.

Η επικήρυξη για τις 25.000 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ) έγινε πέρυσι και έθεσε τον Σκαμπ ουσιαστικά εκτός μάχης, καθώς ο φόβος για την ζωή του είναι μεγάλος. Ο ιδιοκτήτης του είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει συνεργαστεί σε περισσότερες από 100 υποθέσεις με τις αρχές της Βρετανίας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΥΛΟ, ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!