Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο αγόρι μπροστά στα δύο αδερφάκια του

  • Απο stergios
  • 17 Αυγούστου 2019 - 12:03
  • Comments Off

Ένας κροκόδειλος έφαγε ζωντανό ένα 10χρονο αγόρι μπροστά στα αδέλφια του, κοντά στην πόλη Μπάλαμπακ, στην οποία έχουν σημειωθεί πολυάριθμες επιθέσεις κροκόδειλων.

Το αγόρι βρισκόταν σε μια βάρκα μαζί με τα δύο του αδέλφια, όταν ο κροκόδειλος τον άρπαξε και τον έφαγε ζωντανό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού δεν κατάφερε να τον εντοπίσει μετά τις ολονύχτιες έρευνες, ωστόσο ένας ψαράς βρήκε τη Δευτέρα το μισοφαγωμένο πτώμα του αγοριού.

Όπως αναφέρει η Independent, λόγω της ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομίας και του πληθυσμού των Φιλιππίνων, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να εγκατασταθούν σε περιοχές όπου ζουν οι κροκόδειλοι.

Το αποτέλεσμα είναι να καταγράφονται όλο και περισσότερες επιθέσεις τα τελευταία χρόνια.

Καθώς συρρικνώνεται το φυσικό περιβάλλον των σαρκοβόρων ερπετών, πυκνώνουν και οι επιθέσεις κατά των ανθρώπων. Οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού είναι από τα μεγαλύτερα ερπετά στον πλανήτη, με ορισμένους να φθάνουν τα έξι μέτρα μήκος και να ζυγίζουν έως και έναν τόνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ, ΕΡΠΕΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!