κορυφαίος-αναλυτής-του-cnn-αυνανιζότα-833044
ΚΟΣΜΟΣ | 20.10.2020 | 12:34

Κορυφαίος αναλυτής του CNN – Αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης μέσω Zoom

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο κορυφαίος αναλυτής του CNN και αρθρογράφος του περιοδικού «Νew Yorker» Τζέφρι Τόμπιν.

Ο λόγος είναι ότι επέλεξε να αυνανιστεί «live» μέσω Zoom στη διάρκεια online συζήτησης με συναδέλφους από το αμερικανικό περιοδικό.

Το αποκαλυπτικό θέαμα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New Yorker Post» με τον 60χρονο Αμερικανό, απόφοιτο του Χάρβαρντ, να ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του και να παραδέχεται το λάθος του ότι ξέχασε να κλείσει την κάμερα ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις του.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα σύντομα διαλείμματα της τηλεδιάσκεψης, ο 60χρονος νομικός αναλυτής δεν έχασε την ευκαιρία.

Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ξέχασε να κλείσει την κάμερα, φέρνοντας σε… αμηχανία στους συναδέλφους του.

«Έκανα ένα ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας», δήλωσε ο 60χρονος απόφοιτος της Σχολής Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ ενώ παραδεχόταν το λάθος του στον ιστότοπο «Vice».

«Πίστευα ότι δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα ότι κανείς δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα ότι είχα θέσει σε σίγαση το βίντεο Zoom», είπε.

«Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δύο από τους συμμετέχοντες στην virtual συζήτηση, η online συνομιλία ήταν μέρος μιας εκλογικής προσομοίωσης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα και στην οποία έλαβαν μέρος μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας.

Εκπρόσωπος του περιοδικού «New Yorker» έσπευσε να δηλώσει ότι : «Ο Τζέφρι Τόμπιν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ ερευνούμε το ζήτημα».

Τέλος, το CNN πρόσθεσε ότι ο Τόμπιν ζήτησε να αποσυρθεί για ένα διάστημα από το δίκτυο, όπου έχει τη θέση του νομικού αναλυτή.