Κορωνοϊός-Λονδίνου: Κινητή παμπ κάνει delivery παγωμένη μπύρα λόγω καραντίνας

Ούτε η καραντίνα ούτε ο κορωνοϊός εμπόδισε ένα ζυθοποιό στο ανατολικό Λονδίνο να προμηθεύσει με μπύρα τους πελάτες του.

Οδηγώντας ένα λευκό φορτηγό με το σύνθημα «μονάδα τακτικής μπύρας», ο Πίτερ Μπράουν, διευθυντής της Forest Road Brewing Co, πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και  γεμίζει ποτήρια για τους πελάτες του από βρύσες στο πλάι του οχήματος.

«Δεν χωράει τόση μπύρα όση θα έδινε το μπαρ μας σε μια κανονική Παρασκευή ή Σάββατο, αλλά παίρνουμε την καθαρή χαρά στα πρόσωπα των πελατών όταν βλέπουν ένα κρύο ποτήρι μπύρας για πρώτη φορά σε έξι εβδομάδες», Είπε στο Reuters. «Το βλέμμα στα πρόσωπά τους είναι ανεκτίμητο».

Οι παμπ και τα μπαρ της Βρετανίας έχουν κλείσει για σχεδόν δύο μήνες. Η κυβέρνηση συμβούλεψε πρώτα τους ανθρώπους να αποφύγουν αυτά τα καταστήματα, στη συνέχεια απαίτησε το κλείσιμό τους και στις 23 Μαρτίου επέβαλε ένα lockdown σε εθνικό επίπεδο ως απάντηση στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Υπό τους περιορισμούς του lockdown, οι προμηθευτές τροφίμων και ποτών μπορούν ακόμη να προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης, ντελίβερι και takeaway δηλαδή.

Ακόμη και όταν πολλές εταιρείες στρέφονται στην παράδοση, τον περασμένο μήνα η Εταιρεία Ανεξάρτητων Ζυθοποιών δήλωσε ότι πολλές ζυθοποιίες αντιμετωπίζουν ενδεχόμενο κλείσιμο καθώς οι πωλήσεις μπίρας είχαν μειωθεί κατά 82%.

Ο Μπράουν είπε ότι είχε δει μεγάλη ζήτηση για τις παραδόσεις του: μέχρι το τέλος Μαΐου είναι «κλεισμένος» και σκέφτεται την απόκτηση άλλου φορτηγού για να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΠΑΜΠ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΜΠΥΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]