koρωνοϊός-η-αστυνομία-έκανε-έφοδο-σε-swingers-club-640415
ΚΟΣΜΟΣ | 23.11.2020 | 10:21

Koρωνοϊός: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε swingers club της ΝΥ (φωτο)

Πάρτι 80 ατόμων στο πολυτελές swingers club «Caligula» στην περιοχή της Αστόρια, στη Νέα Υόρκη, διέλυσε η Αρχές.

Το πάρτι παραβίαζε τους κανονισμούς που επιτρέπουν συγκεντρώσεις μέχρι 25 ατόμων στις «κίτρινες ζώνες», ενώ δεν διέθετε και άδεια για την πώληση αλκοόλ. Εις βάρος του διευθυντή της επιχείρησης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση έκτακτων μέτρων για την προστασία της υγείας και για πώληση παράνομου αλκοόλ, ενώ του επιβλήθηκαν και πρόστιμα άνω των 16.000 δολαρίων. Αξιοσημείωτο είναι πως η έφοδος έγινε μετά από καταγγελία ατόμου που είδε τη διαφήμιση του event στη σελίδα του club του Facebook, όπου διαφημίζονταν ανοιχτά τις προηγούμενες εβδομάδες πολλά ανάλογα πάρτι.

Όταν έφτασαν εισέβαλαν στον χώρο τα στελέχη από το γραφείο του Σερίφη, βρήκαν τρία ζευγάρια να κάνουν σεξ σε ένα μικρό δωμάτιο, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες ήταν διασκορπισμένοι στους υπόλοιπους χώρους του κλαμπ. Η 47χρονη Τζένιφερ Χέις ήταν η μόνη από τους πελάτες στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο και της επιδόθηκε κλήτευση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

«Με ρωτούσαν συνεχώς πόσο καιρό δούλευα εκεί. Τους απαντούσα ότι δεν δούλευα εκεί. Τους άκουσα να γελάνε και να κοροϊδεύουν τους πάντες» δήλωσε η Χέις στην Post την Κυριακή, εξηγώντας ότι «εκνευρίστηκε, τους αντιμίλησε» και ως αντίποινα την κράτησαν εκεί τέσσερις ώρες. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν βρισκόταν στον χώρο με «πονηρό σκοπό», απλά δεν υπάρχουν άλλα ανοιχτά μέρη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. «Ήθελα απλά να χορέψω και να ακούσω τον DJ να παίζει μουσική, αυτό είναι όλο! Δεν έχεις άλλες επιλογές, δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού», σημείωσε χαρακτηριστικά η Χέις, επιμένοντας ότι η ίδια φορούσε μάσκα όλη νύχτα και δεν είδε κανέναν να κάνει σεξ.

Σε μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την έφοδο εμφανίζεται ένα μικρό δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια και έναν δερμάτινο καναπέ στριμωγμένα μέσα. Πάνω σε ένα από αυτά βρίσκεται ένα καλάθι με προφυλακτικά. Σε μια άλλη φωτογραφία υπάρχει μια πλαστικοποιημένη επιγραφή που αναγράφει τις τιμές για το VIP room, που ξεκινούν από 30 δολάρια για 10 λεπτά και φτάνουν τα 500 για όλη νύχτα.