Κορωνοϊός: Επιβάτες αεροπλάνου απαίτησαν να γίνει έκτακτη προσγείωση επειδή κάποιος…έβηχε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση της United Airlines, που συνδέει την κομητεία Ιγκλ του Κολοράντο με το Νούαρκ, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, το απόγευμα της Κυριακής

Συγκεκριμένα, τρεις επιβάτες, θορυβημένοι από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, ο οποίος θεώρησαν ότι ήταν φορέας του νέου κορονοϊού, διαμαρτυρήθηκαν τόσο έντονα που εντέλει οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να το προσγειώσουν εκτάκτως στο Νένβερ για να τους αφήσουν να κατέβουν.

Η εταιρεία διαβεβαίωσε μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ότι δεν επρόκειτο «επ’ ουδενί για έκτακτο ιατρικό περιστατικό», αλλά για συμβάν που προκάλεσαν επιβάτες που φοβούνταν ότι θα μολύνονταν από συνεπιβάτη τους διότι φταρνιζόταν και έβηχε.

Τελικά ο επιβάτης εξετάστηκε στο Ντένβερ και αποδείχθηκε ότι είχε απλώς αλλεργία, δεν είχε πυρετό, και του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι.

Τρεις άνθρωποι που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του προτίμησαν αντιθέτως να κατέβουν από το αεροσκάφος και να συνεχίσουν το ταξίδι με άλλα μέσα, ανέφερε η αστυνομία του Ντένβερ.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΕΒΗΧΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!