Κορωνοϊος: Αρρώστησε παιδί ενός έτους στη Βρετανία

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 6 Απριλίου 2020 - 21:00
  • Comments Off

Παιδί ενός έτους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό που κόλλησε από τον πατέρα του όταν αυτός έγινε φορέας του ιού από μία επίσκεψή του στο σουπερμάρκετ. Ο Πίτερ Τζόουνς από το Ντέβον έγραψε στο Twitter ότι υποψιάζεται πως έφερε σπίτι του τον φονικό ιό αφού πήγε για αγορές. Πρόσθεσε ότι τα τρία μέλη της οικογένειας ανάρρωσαν γρήγορα αλλά το μικρό του αγόρι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Πλέον το αγοράκι βρίσκεται στο σπίτι αφού του έγινε παροχή οξυγόνου και ο Πίτερ Τζοουνς καλεί τους συμπολίτες του να μένουν σπίτι.

Η ανάρτηση του πατέρα

«Το μωρό μου είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από μόλυνση κορωνοϊού. Ήμασταν σε απομόνωση τρεις εβδομάδες. Έφερα τον ιό σπίτι έπειτα από μία μόνη σύντομη επίσκεψη στο σουπερμάρκετ. Σας παρακαλώ μην βγαίνετε έξω, μείνετε σπίτι και προστατέψτε τους αγαπημένους σας» έγραψε σε αναρτήσεις του. Ο πατέρας ευχαρίστησε το προσωπικό στο νοσοκομείο για τη φροντίδα που προσέφερε στον γιο του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει σπίτι.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!