Κορωνοϊός: Αρμένιος βγήκε στο μπαλκόνι του και τραγούδησε Νίκο Βέρτη

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να αλλάξει τη διάθεση των γειτόνων του εν μέσω καραντίνας βρήκε ένας Αρμένιος στο Βέλγιο.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Τιγκράν Χαντζαριάν (Tigran Khanjaryan), που ζει και εργάζεται στο Βέλγιο, και τις τελευταίες μέρες πραγματοποιεί συστηματικά μουσικές παρεμβάσεις από το μπαλκόνι του σπιτιού του κόντρα στη μονοτονία του αποκλεισμού και τον φόβο του κορονοϊού, βρίσκοντας έναν τρόπο να εμψυχώσει και τους περίοικους των κοντινών πολυκατοικιών.

Ο Χαντζαριάν όμως επεφύλασσε και μία έκπληξη για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής, αφού αποφάσισε να ερμηνεύσει την επιτυχία του Νίκου Βέρτη: «Αν είσαι ένα αστέρι».

Το βίντεο από αυτή την πρόχειρη συναυλία έγινε viral, ενώ το δημοσίευσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας που διατηρεί στο Facebook.

Δεκάδες ένοικοι από τις διπλανές και απέναντι πολυκατοικίες βγήκαν στα μπαλκόνια και τα παράθυρα για να απολαύσουν το κονσέρτο και αντέδρασαν με χειροκροτήματα, ενώ ο τραγουδιστής στο τέλος τους ευχαρίστησε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙ, VIDEO, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΒΕΡΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!