Κορεάτες έτρωγαν πίτσες και μπέργκερ για να αποφύγουν το στρατό

Ένα ευφάνταστο τρόπο βρήκαν 12 Κορεάτες προκειμένου να αποφύγουν το στρατό. Ο στρατός στην Νότια Κορέα διαρκεί υποχρεωτικά 22 μήνες, τους οποίους οφείλεις να υπηρετήσεις πριν κλείσεις τα 28 έτη χωρίς να εξαιρείται σχεδόν κανείς.

Για να τον αποφύγεις, μπορείς είτε να κερδίσεις κάποιον διαγωνισμό κλασικής μουσικής, είτε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς και Ασιατικούς αγώνες, όπως κατάφερε ο ήρωας Σον της Τότεναμ πριν από μερικές ημέρες γλιτώνοντας τους 22 μήνες στα στρατόπεδα της πατρίδας του. Η τελευταία εκδοχή είναι να πάρεις απαλλαγή μόνο αν κριθείς ακατάλληλος για στράτευση λόγω της φυσικής σου κατάστασης. Στην περίπτωση αυτή, είτε σε απαλλάσσουν εντελώς, είτε συμβιβάζεσαι με κοινωνική εργασία.

Οι 12 Κορεάτες φοιτητές φωνητικής επέλεξαν λοιπόν το δρόμο της παχυσαρκίας. Έτρωγαν 5 φορές την ημέρα πίτσες και μπέργκερ και έδιναν συμβουλές ο ένας στον άλλον στα τσατ, οι οποίες περιελάμβαναν την κατανάλωση shakes πρωτεϊνών και αλόης για να διατηρηθεί το βάρος του νερού. Εν τέλει, κατάφεραν να πάρουν απαλλαγή, εκτελώντας κοινωνική εργασία.

Όμως, το σχέδιό τους αποκαλύφθηκε και ήδη έχει διαταχθεί σχετική έρευνα, η οποία αν καταλήξει στην ενοχή των 12, θα τους υποχρεώσει να καταταγούν κανονικά, ακόμη κι αν κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη ολοκληρώσει την κοινωνική τους εργασία.

Κι όλα αυτά, ενώ οι αξιωματούχοι της Νοτίου Κορέας εξετάζουν την μείωση του προσωπικού του στρατού από 618 σε 500 χιλιάδες και ταυτόχρονα την μείωση της θητείας στους 18 μήνες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!