Κι όμως, υπάρχει νησί με ακρωτηριασμένες κούκλες και βρίσκεται στο Μεξικό

Το Νησί των Κούκλων στο Μεξικό, φιλοξενεί αποκεφαλισμένες, ακρωτηριασμένες και χωρίς μάτια κούκλες κρεμασμένες στα κλαδιά των δέντρων.

Η ιστορία του Νησιού των Κούκλων ξεκινάει τη δεκαετία του ’50 όταν ο επιστάτης του νησιού βρήκε το πτώμα ενός κοριτσιού στο κανάλι με την κούκλα της να επιπλέει δίπλα του. Προς ένδειξη σεβασμού προς το κορίτσι κρέμασε την κούκλα σε ένα δέντρο.

Έκτοτε, εικάζεται ότι ο επιστάτης στοιχειώθηκε από το πνεύμα του κοριτσιού και άρχισε να κρεμάει κι άλλες κούκλες στα δέντρα τριγύρω. Ο ίδιος διαλαλούσε ότι και οι κούκλες ήταν στοιχειωμένες, καθώς το βράδυ άρχισαν να κουνιούνται και να του μιλάνε.

Κανείς δεν τον πίστεψε, ωστόσο, μέχρι το 2001 που βρέθηκε και ο ίδιος πνιγμένος στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε βρει ο ίδιος το πτώμα από το κοριτσάκι. Σήμερα, το νησί αποτελεί τουριστική ατραξιόν και οι επισκέπτες του συνεχίζουν την παράδοση κρεμώντας νέες κούκλες στα κλαδιά των δέντρων.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΜΕΞΙΚΟ, ΝΗΣΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!