Καρναβάλι 2013 στη Νίκαια-Ρέντη

Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το φετινό καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας – Αγ· Ιωάννη Ρέντη που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες του καρναβαλιού της Νίκαιας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, κατασκευές αποκριάτικης μάσκας, αναπαράσταση του Βλάχικου γάμου αλλά και να συμμετάσχουν στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 24/02 πλατεία Παιδικής Στέγης – ώρα 11:00 – Εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Σάββατο 2/03 πλατεία Οσίας Ξένης- ώρα 11:00 – Εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής για κατασκευή αποκριάτικων παιχνιδιών. Συμμετέχουν τμήματα των παραδοσιακών χορών και το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.

Κυριακή 3/03 κεντρική πλατεία Ρέντη – Εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια- ώρα 11:00

Σάββατο 9/03 Από την πλατεία Κρήνης στην πλατεία Σπάθα – Ομάδες παιδιών από το Χορευτικό ανεβαίνουν πεζή με τη συνοδεία καρναβαλικών αρμάτων έως την πλατεία Σπάθα. Παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν και πολλές δραστηριότητες- ώρα 11:00. Κατασκευές αποκριάτικης μάσκας για τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη (Μπιχάκη 15)- ώρα 11:00.

Έναρξη κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού

Κυριακή 10/03 Κεντρική πλατεία Ρέντη – Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού- διαγωνισμός καραόκε- ώρα: 18.00. Aμέσως μετά συναυλία από το εργαστήριο σύγχρονης μουσικής του Δήμου.

Το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού πραγματοποιείται για μια ακόμα χρονιά. Βάση της επιτροπής, το σπιτάκι του κρυμμένου θησαυρού βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ρέντη. Το κυνήγι περιλαμβάνει διάφορες δοκιμασίες για τις ομάδες, όπως σαφάρι, διαγωνισμούς γνώσεων, δεξιοτήτων, καραόκε. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Έναρξη Σάββατο 9 Μαρτίου.

Πληροφορίες-αιτήσεις:[email protected]– facebook group: κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!