Κανίβαλοι, πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό (φωτο & βίντεο)

Οι αστυνομικές αρχές στη Σαλτόβκα στην Ουκρανία, έψαχναν απεγνωσμένα έναν 45χρονο συνάδελφο τους που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Αρχικά πίστευαν ότι ήταν άρρωστος αλλά όταν εμφανίσθηκε η γυναίκα του στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση του ύστερα από μια ημέρα, όλα άλλαξαν.

Τα ίχνη του αστυνομικού από την τελευταία φορά που έδωσε το στίγμα του, τους οδήγησαν σε μια εργατική πολυκατοικία. Εκεί άρχισαν να ερευνούν διαμέρισμα διαμέρισμα μέχρι που βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στο κελάρι βρήκαν ένα χάρτινο κουτί και μέσα το κεφάλι του συναδέλφου τους να τους κοιτάει με ανοιχτά τα μάτια. Εντόπισαν σε ποιον ανήκει το κελάρι και εισέβαλαν στο σπίτι του.

Αμέσως συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μαζί με τον γιο του και τους προσήγαγαν για ανάκριση. Εκεί ο 20χρονος γιος έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Παραδέχτηκε ότι δολοφόνησαν τον αστυνομικό, τον πήγαν σπίτι, τον έκοψαν κομματάκι κοματάκι με ένα κουζινομάχαιρο και ο πατέρας του έβρασε το κρέας του και τον έφαγαν.

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!