Καναδάς: Ομογενής Ελληνίδα στη λίστα των 100 επιτυχημένων γυναικών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το όνομα της Ελληνίδας μηχανικού Kατερίνας Καρακατσάνη φιγουράρει στον κατάλογο των 100 πιο επιτυχημένων γυναικών του Καναδά, στο ειδικό ένθετο της εφημερίδας National Post.
Η Κατερίνα Καρακατσάνη, πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Καναδά και μέλος του συμβουλίου της οργάνωσης «Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα» είναι αδελφή της εξίσου πετυχημένης δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηριου του Καναδά, Ανδρομάχης Καρακατσάνη.
Η Κατερίνα Καρακατσάνη έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία σε ανώτερες θέσεις στην εταιρεία Morrison Hershfield, αποκτώντας μεγάλη πείρα στον τεχνολογικό τομέα αλλά και σε εκείνον της διοίκησης. Από το 2012 είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς και τοπικές δραστηριότητες της εταιρείας, ενώ διευθύνει 800 μηχανικούς στα γραφεία της Βόρειας Αμερικής.
Υπήρξε πρόεδρος των μηχανικών του Καναδά και είναι μέλος του ΔΣ των «Μηχανικών Χωρίς Σύνορα». Το 2012 η Κατερίνα Καρακατσάνη έλαβε το μετάλλιο των μηχανικών για τη διοίκηση και συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην Καναδική Ακαδημία Μηχανικών. Το πτυχίο και το μεταπτυχιακό της είναι από το πολυτεχνείο του Western University του Οντάριο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!