Ιταλία: Περιφερειάρχης ζητά απαγόρευση κυκλοφορίας

Την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11 το βράδυ ζήτησε από την ιταλική κυβέρνηση ο ο περιφερειάρχης της Καμπανίας, Βιντσέντσο Ντε Λούκα.

«Ζητήσαμε από την Ιταλική Πολιτική Προστασία 600 γιατρούς και 800 νοσηλευτές, και μέχρι τώρα μας απάντησαν ότι θα μας στείλουν 50 γιατρούς και 100 νοσηλευτές», τόνισε ο Ντε Λούκα, ο οποίος θα ζητήσει απαγόρευση κυκλοφορίας με ισχύ από τις 11:00 το βράδυ. «Πρόκειται για πόλεμο. Έστω και αν μέχρι τώρα τα πράγματα δεν είναι σε οριακή κατάσταση, αν προσποιηθούμε ότι πάνε όλα καλά, θα οδηγηθούμε σίγουρα στην καταστροφή», πρόσθεσε ο Μπρούνο Τζουκαρέλι, αντιπρόεδρος του ιατρικού συλλόγου της Νάπολης.

Όπως και στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, εκτιμάται ότι το μέτρο αυτό μπορεί να περιορίσει τη διάδοση του κορωνοϊού, με τον δραστικό περιορισμό κυρίως των νυχτερινών εξόδων των νέων.

ΚΟΣΜΟΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!