Ιταλία: Άντρας είδε το Χριστό… σε σύννεφο (φωτο)

Είναι φορές που «καταριέται» κανείς την πίστη του, ειδικά αν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά. Όμως, από το πουθενά, ένα σημάδι μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να ξαναπιστέψει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Alfredo Lo Brutto από το Αγκρόπολι της νότιας Ιταλίας, μία περιοχή κοντά στην Νάπολι, ο οποίος είδε… τον Χριστό στα να ξεπροβάλλει ως φλεγόμενη φιγούρα μέσα από τα σύννεφα. Συγκεκριμένα είδε κάτι σαν τον Χριστό Λυτρωτή του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

a1c34c915c7d6d399fed9a1ab0f70f10

 

Εκστασιασμένος από την ομορφιά, ο Alfredo είπε ότι ήθελε απλά να το μοιραστεί με τον κόσμο.

«Έμεινα εμβρόντητος από τη θέα. Δεν ανεβάζω συχνά φωτογραφίες στα social media, αλλά όταν τράβηξα αυτή τη φωτογραφία, ένιωσα αμέσως ότι ήθελα να το δει ο κόσμος, επειδή ήταν πανέμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εντοπίζει φιγούρα του Ιησού σε «άκυρα» σημεία. Άλλοι τα έχουν δει πάνω σε τοστ, ενώ άλλοι πάνω σε ψάρι…

fish
toast
ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝΔΡΑΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΕΙΔΕ, ΣΥΝΝΕΦΟ, ΧΡΙΣΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!