ΗΠΑ: Οι Αμερικανοί αποφεύγουν την μπύρα Corona λόγω του… κορωνοϊού

Τη δική τους… λίστα μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού φαίνεται ότι καταρτίζουν αρκετοί Αμερικανοί, που αν και παραμένει άγνωστο αν τηρούν τις συστάσεις του εκεί «ΕΟΔΥ» αποφάσισαν να εξαντλήσουν ή να επεκτείνουν τη σχολαστικότητά τους στην μπύρα Corona.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η 5W Public Relations, ένα εντυπωσιακό ποσοστό 38% καταναλωτών μπύρας επιμένει ότι δεν θα αγόραζε σε καμία περίπτωση, τη συγκεκριμένη μάρκα μπύρας, όσο διαρκεί η επιδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον επικεφαλής της εταιρείας, δεν τίθεται καν ζήτημα ότι η μπύρα Corona βιώνει τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, αν και η σύνδεσή μεταξύ τους είναι ανύπαρκτη.

Ο επικεφαλής της εταιρείας εξηγεί ότι ο συνειρμός του ονόματος της μπύρας και του ιού δημιουργεί θέματα. «Μπορεί να φανταστεί κάποιος έναν πελάτη σε μπαρ να λέει στον μπάρμαν “μπορώ να έχω μία Corona;” ή “δώσε μου μία Corona”;».

Μάλιστα, το 14% των ερωτηθέντων στην έρευνα που δηλώνουν καταναλωτές της συγκεκριμένης μπύρας παραδέχθηκαν ότι δεν θα την ζητούσαν δημοσίως.

Εντυπωσιακό και ενδεικτικό της πλήρους σύγχυσης των ερωτηθέντων είναι και ένα ποσοστό 16% που δηλώνει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιο εάν η μπύρα και ο ιός έχουν… σχέση.

Πάντως ορισμένοι εξακολουθούν να έχουν τα μυαλά στη θέση τους, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα αλλάξουν τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΠΥΡΑ, ΗΠΑ, ΚΟΡΩΝΟΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]