ΗΠΑ: Νεαρές κοπέλες παίρνουν όρκο παρθενιάς μέχρι να παντρευτούν

Έν έτει 2018, κορίτσια και νεαρές γυναίκες ντυμένες σαν νύφες και συνοδευόμενες από τους μπαμπάδες τους, ορκίζονται να μην υποκύψουν στη χαρά του σεξ μέχρι το γάμο τους.

Αυτή είναι η νέα τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις χριστιανικές κοινότητες στις ΗΠΑ και όχι μόνο,όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun».

Το «κίνημα αγνότητας» ξεκίνησε από το Κολοράντο των ΗΠΑ εδώ και 20 χρόνια και ήδη έχει εξαπλωθεί σε 17 χώρες.

Έλαβε σάρκα και οστά ως απάντηση στο AΙDS. Ωστόσο, η ιδέα τα κορίτσια να προσφέρουν την παρθενιά τους στον πατέρα τους για να τη «φυλάξει» είναι μια σχετικά νέα αντίληψη που διαδίδεται στις ευαγγελικές εκκλησίες.

Όσοι ασπάζονται τις ιδέες του «κινήματος αγνότητας» ακολουθούν τον εξής κώδικα: οι κοπέλες συμμετέχουν σε «χορούς αγνότητας» με τους μπαμπάδες να τους τοποθετούν μία τιάρα στο κεφάλι και να της χορεύουν, όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun» που κατάφερε να παρεισφρήσει μία από τις τελετές αγνότητας.

Επιπλέον, οι κοπέλες παίρνουν μολύβι και χαρτί για να υπογράψουν συμβόλαιο παρθενίας. Το ίδιο κάνουν και οι μπαμπάδες. Οι κοπέλες φορούν επίσης ένα δακτυλίδι στο δεξί χέρι. Κι όταν γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, το βγάζουν…

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΠΕΛΕΣ, ΗΠΑ, ΟΡΚΟ, ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!