ηπα-έκανε-συστηματικά-την-ανάγκη-του-σ-1074200
ΚΟΣΜΟΣ | 26.09.2022 | 08:48

ΗΠΑ: Έκανε συστηματικά την ανάγκη του στον τάφο της πρώην συζύγου του

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 43χρονο ο οποίος τοποθέτηση κρυφή κάμερα στον τάφο της μητέρας του, για να δει από που προέρχονται τα περιττώματα που έβρισκε συχνά στο σημείο.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο δράστης ήταν ο πρώην σύζυγος της μητέρας τους, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν από 48 χρόνια. Ο άνδρας εμφανίζεται με το αυτοκίνητό του, βγαίνει έξω και ουρεί πάνω από τον τάφο της.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον 43χρονο γιο της θανούσας. «Αυτή η εικόνα μου ραγίζει την καρδιά. Ένας άντρας από την κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ αφήνει σχεδόν κάθε πρωί περιττώματα στην ταφόπλακα της μητέρας μου, με την βοήθεια της γυναίκας του.

Έχουμε αποδεικτικό υλικό και το έχουμε αναφέρει τόσο στην Αστυνομία όσο και στα ΜΜΕ. Κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει επαφή μαζί του από το 1976 και είναι άξιο απορίας πώς κατάφερε να βρει τον τάφο της μητέρας μου», έγραψε στο facebook ο Μάικλ Μέρφι.

Η μητέρα του πέθανε το 2017 σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της μπορεί να βεβηλώνει τον τάφο της όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ο γιος της βρήκε για πρώτη φορά τη σακούλα με τα περιττώματα, θεώρησε ότι μπορεί να είχαν πέσει κατά λάθος από κάποιον ιδιοκτήτη σκύλου που περπατούσε στην περιοχή. Όμως παρατήρησε ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε συστηματικά.

Έτσι πήρε άδεια από την αστυνομία να τοποθετήσει κάμερα δίπλα από τον τάφο για να εντοπίσει τον δράστη. Όταν έλεγξαν την κάμερα, είδαν ότι ο πρώην σύζυγος πήγαινε κάθε πρωί στις 6.15 για να βεβηλώσει τον τάφο της μητέρας του. Ωστόσο, μετά την δημοσιοποίηση των βίντεο φαίνεται να σταμάτησε.

«Υποσχέθηκα στη γυναίκα και στα παιδιά μου ότι δεν θα του κάνω κακό, αλλά φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω διότι θα είναι δύσκολο να ελέγξω τον εαυτό μου αν τον πλησίαζα τόσο πολύ. Αυτό το έκανε στον τάφο της μητέρας μου για μήνες ίσως και χρόνια. Ο κάθε αστυνομικός με τον οποίο μιλάω μου λέει “είσαι καλύτερος άνθρωπος από εμένα διότι θα τον είχα σκοτώσει”». Παρόλα αυτά οι αρχές είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι από την στιγμή που δεν υπήρξαν απειλές.