Ινδονησία: Πύθωνας έφαγε ζωντανή μια 54χρονη γυναίκα

Νεκρή μέσα σε ένα πύθωνα εντοπίστηκε η 54χρονης Wa Tiba σε επαρχία της Ινδονησίας.

Το οκτώ μέτρων φίδι είχε καταπιεί την 54χρονη, μητέρα δύο παιδιών,  η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη, ενώ φρόντιζε τον κήπο της, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι δυο γιοι της ανησύχησαν όταν δεν μπόρεσαν να τη βρουν το επόμενο πρωί.

Συγγενείς και φίλοι την αναζητούσαν και βρήκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και τα σανδάλια της, σε απόσταση 30 μέτρων από το σπίτι της. Λίγο αργότερα κάτοικοι εντόπισαν έναν πύθωνα ο οποίος δεν μπορούσε να κινηθεί. Τότε υποψιάστηκαν ότι το φίδι έφαγε την γυναίκα.

«Όταν άνοιξαν το φίδι βρήκαν μέσα στην κοιλιά του άθικτο το σώμα της νεκρής γυναίκας, μαζί και τα ρούχα της», δήλωσε αξιωματούχος.

«Όλοι φώναζαν, όλοι ήταν συγκλονισμένοι. Είναι σαν μια ταινία τρόμου. Οι άνθρωποι φοβούνται. Φοβόμαστε να βγούμε έξω. Μπορούμε μόνο να προσευχόμαστε για την ασφάλειά μας», είπε κάτοικος της περιοχής.

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΠΥΘΩΝΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!