Η …τούμπα του Ολάντ κάνει το γύρο του κόσμου (βίντεο)  

 

Ο λόγος για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος σκόνταψε την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά για να εκφωνήσει την ομιλία του στο Πορτ ο Πρενς, την πρωτεύουσα της Αϊτής.

Για την εφημερίδα «Le Figaro», που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το επίμαχο βίντεο, το παραπάτημα του Γάλλου προέδρου οφείλεται στην κουραστική περιοδεία του στην Καραϊβική.

Ο Ολάντ επισκέφθηκε μέσα σε έξι μέρες αρκετές περιοχές στην Καραιβική και συγκεκριμένα την Κούβα, την Γουαδελούπη, τις δυτικές Ινδίες, τα γαλλικά εδάφη του Αγίου Βαρθολομαίου, του Αγίου Μαρτίνου και της Μαρτινίκας και την Αϊτή.

«Προφανώς, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν κουρασμένος. Η απροσεξία του ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα. Στάθηκε αμέσως στα πόδια του και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του στην Αϊτή», επισημαίνει ο γαλλικός Τύπος, σημειώνοντας ότι η κόπωση του Φρανσουά Ολάντ φάνηκε στο τελευταίο σταθμό της περιοδείας του, την Αϊτή.

Πάντως, όπως δείχνει το βίντεο, μετά το παραπάτημα του Ολάντ, έσπευσε να τον βοηθήσει ο πρόεδρος της Αϊτής, Μισέλ Μαρτελί.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΠΑΤΗΜΑ, Φ.ΟΛΑΝΤ


Αφήστε μια απάντηση